Manelistul Tony de la Ploiești, pe numele său Constantin Paraschiv, a murit în noaptea de 22 spre 23 mai, la vârsta de doar 31 de ani! El a provocat un accident, după ce a intrat într-o mașină parcată.

Nicio persoană nu a fost rănită, dar, potrivit martorilor, manelistul avea un comportament bizar. Astfel, ei au decis să sune la 112.

Din nefericire, manelistul a intrat în stop cardio-respirator și a murit, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Citește și: Un cunoscut manelist a murit după ce a fost imobilizat de polițiști

Tony de la Ploiești și-ar fi presimțit sfârșitul

La puțin timp după ce vestea că Tony de la Ploiești a decedat, pe rețelele de socializare au început să circule mai multe fragmente din melodiile interpretate de artist.

Se pare că în mesajul uneia dintre melodiile lui s-ar „ascunde” chiar un testament, un mesaj de „adio”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Cu viața mea să scriu o carte/Să rămână după moarte/Să citească băiatul meu”,  sunt

versurile le-au dat de gândit fanilor manelistului.

Citește și: VIDEO: Jador plânge în hohote când vede ce videoclipuri i-au trimis oamenii din afară/ ”M-am emoționat foarte tare”

Apropiații lui Tony de la Ploiești sunt îndurerați

Vestea că manelistul a trecut în neființă i-a șocat pe cei apropiați lui, dar și pe colegii de breaslă. În medul online, cei ce l-au cunoscut, familie și prieteni deopotrivă, au postat mesaje emoționante și dureroase, prin care își iau rămas bun de la artist.

Apropiații artistului nu pot accepta că el a murit atât de fulgerător.

„Cu inimile grele și pline de tristețe, ne-am primit vestea neașteptată a pierderii prietenului și artistului nostru drag, Tony de la Ploiești. Cu durerea covârșitoare și cu ochii în lacrimi, suntem siliți să acceptăm realitatea ce pare a fi un vis rău”

Citește și: VIDEO- Florin Salam, internat din nou la spital. Ce s-a întâmplat cu artistul

„Am rămas toți fără cuvinte ,prea devreme…mult prea devreme ,ce soarta…”

  „Cu regret in suflet scriu acest mesaj despre prietenul meu si colegul nostru, al lautarilor, Tony de la Ploiesti, cu toate ca nici acum nu-mi vine sa cred ca ai plecat la ceruri asa de tanar, Dumnezeu sa te odihnească in pace!”, sunt doar câteva dintre mesajele care au apărut pe rețelele de socializare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si