Close sidebar
Close sidebar

Mangalia sub ape! Mai multe strazi au fost inundate dupa ploile de aseara!

Mai multe fotografii postate pe internet de catreun locuitor din Mangalia au devenit virale extrem de repede. In urma ploilor de aseara, mai multe strazi din localitate au fost inundate.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O persoana a facut cateva fotografii de la balcon si le-a facut publice pe retelele de socializare si imediat au fost preluate de presa locala si cea nationala.

Primarul localitatii a declarat catre presa din zona ca are totul sub control si ca cetatenii nu au de ce sa se ingrijoreze. "Au fost deplasate la fata locului mai multe echipaje RAJA si de la ISU "Doborgea" care scot apa de pe strazi. Totul este sub control si ne descurcam extrem de bine. Nu avem probleme majore si, daca ar fi fost sa se intample asa, am fi cerut ajutorul Prefecturii, dar nu este cazul", a declarat Cristian Radu, primarul Mangaliei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI