Planeta a înghețat duminică, când Argentina a câștigat titlul mondial în fața Franței. Ceremonia de premiere a fost una plină de emoție, la care a luat parte chiar emirul Qatarului.

Ce simbolizează mantia neagră cu care a fost îmbrăcat Leo Messi

Gestul emirului a stârnit un val de critici, iar mulți sunt de părere că starul argentinian nu ar fi trebuit să accepte mantia. 

Citește și: Gest șocant făcut de portarul Argentinei după câștigarea Cupei Mondiale din Qatar

Potrivit presei din Spania, mantina neagră se numește ”bisht” și doar oamenii importanți o pot purta. Deși oamenii din Qatar au văzut gestul ca o formă de respect, comentatorii din Occident l-au considerat un gest de prost gust, fiindu-i acoperit tricoul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„De ce făcut-o? Nu există niciun motiv să faci așa ceva”, a spus comentatorul BBC Pablo Zabaleta.

Messi vrea să mai rămână la Naționala Argentinei

Deși mulți se așteptau ca argentinianul să se retragă în glorie, el vrea să joace în continuare la echipa națională.

„Nu mi anunţ retragerea internaţională. Vreau să continui să joc pentru Argentina, pentru a face onoare titlului de campion mondial.

Este titlul care îmi lipsea şi iată-l. Este o nebunie. El s-a făcut aşteptat”, a spus Messi.

Citește și: Argentina câștigă Cupa Mondială de fotbal din Qatar 2022! Finală de infarct cu Franța, 3-3 (4-2) după penalty-uri

„Sunt nerăbdător să-l sărbătoresc în ţară, să văd atmosfera de acolo. Am suferit mult, dar fotbalul este cu adevărat un sport nebun. Să câştigi o Cupă Mondială este visul tuturor copiilor.

Este pentru poporul argentinian”, a mai spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si