Close sidebar
Close sidebar

Manuela de la Puterea Dragostei a explodat în cadrul emisiunii: „Îi sparg capul!"

Manuela, de la Puterea Dragostei, a izbucnit după vizita lui Ricardo în casa fetelor. Concurenta emisiunii a declarat că o deranjează comportamentul lui de gaiță.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Bă pe mine mă deranjează acum, atitudinea lui de gaiță. Dacă vrea ceva, mă ia de mână și-mi zice uite ce a zis, Manuela. Îți convine, nu-ți convine, la revedere! Nu fugi acolo și dai cu bârfa! Dacă ai ceva de zis, îmi zici în față frate!"

Concurenta emisunii Puterea Dragostei a răbufnit și a declarat că îi vine să îi spargă capul lui Ricardo, după ce concurentul a vorbit despre mai multe picanterii din relația lor. Ricardo i-a mărturisit lui Mocanu și lui Jador că Manuela este geloasă și pe prietenia lui cu Roxana.

Manuela de la Puterea Dragostei a explodat în cadrul emisiunii: „Îi sparg capul!"

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, declarație neașteptată despre Bianca: „Eu am șlefuit-o pe Bianca!"

Deși fetele au încercat să o calmeze, Manuela a continuat să fie nervoasă și deranjată de situație.

Andreea Pirui, de la Puterea Dragostei, i-a zis: „Stop, violență că vei fi descalificată! S-a întâmplat între voi, nu e bârfă!".

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, prins cu o blondă la mall! "Erau foarte apropiați, era fericit și degajat"

Fetele au încercat să empatizeze cu ea și i-au zis că o înțelege că este nervoasă. Concurentele au sfătuit-o că cel mai bine este să comunice cu el și să renunțe la gândul de a recurge la violență.

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei, criticată dur! Arată superb din cap până-n picioare, însă fanii nu fost uimiți

Andra de la Puterea Dragostei a calmat-o și i-a zis: „O să-ți pară foarte rău pentru ce ai zis...sunt reacții la nervi".

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI