Aurelian Preda a lăsat în urmă un manuscris care conține informații ce va schimba percepția publicului despre mulți dintre cântăreții de muzică populară. Artsitul a lăsat cu limbă de moarte ca manuscrisul să vadă lumina tiparului la exact trei ani de la moartea lui. Acest termen se împlinește anul acesta, pe 27 septembrie.

Despre acest manuscris au vorbit colaboratorii apropiați ai lui Aurelian Preda, în documentarul ”Testament”, produs de Etno TV.

Cornelia Duță, producătoarea emisiunii ”Destine celebre”, prezentate de Preda în timpul vieții, este unul dintre puținii oameni care știu de existența manuscrisului. Ea spune că acesta conține ”adevăruri șocante”.

Citeste si: Descoperire macabră într-o pădure din Prahova

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Cora, în cartea asta, care va apărea la fix 3 ani după ce eu voi muri, va conține lucruri de care lumea va fi șocată”, i-ar fi spus Aurelian Preda producătoarei sale.

Mulți interpreți de muzică populară tremură în acest moment

Și Mariana Ionescu Căpitănescu a aflat de existența acestor texte chiar de la Aurelian Preda. Ea spune că apariția acestei cărți va răsturna lumea muzicii populare din temelii.

Citeste si: Fratele lui Radu Mazăre, despre cei care se bucură de situaţia fostului primar

”O carte care va răsturna lumea muzicii populare românești. Așa mi-a spus”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu pentru Etno TV.

Nu există totuși informații despre conținutul acestui manuscris, însă există, se pare, mulți artiști care se tem de apariția acesteia. Există în lumea muzicii populare românești secrete care până acum nu au fost scoase la iveală și care vizează interpreți extrem de importanți.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si