Decesul Marei a șocat pe toată lumea. Femeia a mers în străinătate pentru a munci ca să poată să își întrețină familia. A părăsit țara pentru un trai mai bun, dar a avut parte de un sfârșit tragic.

Citeste si: Tânăra din Dolj dispărută fără urmă de trei ani

Era din Buzău, dar se mutase, iniţial, în Bucureşti, unde a lucrat ca infirmieră.

Ulterior, şi-a dat seama că viaţa în străinătate va fi mai bună, cel puţin din punct de vedere financiar, astfel că a plecat în Italia, potrivit spynews.ro.

Moartea suspectă a româncei plecate la muncă în Italia. Ce a pățit Mara

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Acolo şi-a făcut un rost şi avea un loc bun de muncă. În plus, locuia cu iubitul ei, un bărbat de 55 de ani, tot român şi el. Ba chiar el avea să fie şi cel care a făcut descoperirea şocantă.

Citeste si: Fotbalistul Kelvin Maynard a fost omorât în Amsterdam

Găsită moartă în casă

Femeia a fost găsită moartă în casă.

Mara a rămas singură în weekend, atunci când iubitul ei a plecat în altă localitate pentru a-şi vizita copiii. Când s-a întors, o zi mai târziu, acesta a făcut descoperirea şocantă.

Moartea suspectă a româncei plecate la muncă în Italia. Ce a pățit Mara

Mara zăcea într-o baltă de sânge în baie, rana fiind provocată, cel mai probabil, de căzătură. Medicii au sosit la faţa locului, însă nu au făcut decât să constate decesul. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru astabili cauzele suspecte ale morţii Marei, însă, principala variantă care se ia în calcul este o cauză naturală a morţii.

Citeste si: Zeci de copii au filmat moartea unui coleg de şcoală! A fost bătut și înjunghiat până s-a stins

„Era o fată veselă, mereu dornică să îi ajute pe cei din jur. Duminică, m-am întors din vacanță și i-am trimis câteva mesaje, dar nu mi-a răspuns. M-am dus apoi la ea şi am văzut carabinierii. Din câte știu eu, Mioara nu avea probleme de sănătate", a spus prietena acesteia, Renata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si