Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

65% dintre români vor petrece noaptea dintre ani la cabană

„De Revelion, românii preferă destinațiile de vacanță cu peisaje spectaculoase și tradiții frumoase. O platformă de rezervare a alcătuit clasamentul regiunilor preferate de sărbători și a reieșit că Maramureșul și Bucovina sunt cele mai căutate. Topul este completat de Transilvania, Valea Prahovei și Ținutul Secuiesc.

De asemenea, în ceea ce privește unitățile de cazare, aproape jumătate dintre români spun că preferă pensiunile, iar 28% spun că se vor caza la hotel și 25% la cabane și căsuțe închiriate. Pentru cei mai mulți respondenți, Revelionul rămâne doar o petrecere de o noapte, însă, aproape la fel de mult sunt și cei care vor sărbători trecerea în noul an timp de 2 nopți.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei care își planifică o minivacanță de Revelion își rezervă cazare pentru 3-4 nopți în stațiunile montane, din țara noastră.

La capitolul planuri de sărbători, cei mai mulți români vor să iasă din casă, 31% spun că vor petrece Revelionul la prieteni sau acasă, iar 65% vor o petrecere la cabană sau la hotel, ori o vacanță all inclusive sau în city break în țară.”, transmite Silvia Cseh, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si