Maratonul de vaccinare din județul Dâmbovița începe pe data de 4 iunie 2021 și se va încheia pe data de 6 iunie. Cei care se vaccinează în cadrul maratonului din Dâmbovița care primesc prima doză de ser anti-COVID vor avea posibilitatea de a participa la o tombolă în care pot să câştige autovehicule, televizoare smart, frigidere sau fiare de călcat.

Unde se va desfășura evenimentul

" Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură Colonie, localitatea Doiceşti, şi în toate centrele de vaccinare din judeţul Dâmboviţa, fără programare, doar cu cartea de identitate”, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).

Citeste si: Surpriza din bilanțul COVID-19. Aproape 100 de decese mai vechi, reintroduse în raportarea oficială

Un grup de firme care activează în domeniul producţiei de ciment va organiza cu această ocazie o tombolă cu premii "la care vor putea participa toate persoanele care încep schema de vaccinare (prima doză), indiferent de tipul de vaccin împotriva coronavirusului, în orice centru de vaccinare din judeţul Dâmboviţa, în perioada 04-06.06.2021”, a mai transmis DSP.

Ce premii se vor oferi participanților

Conform anunţului postat pe site-ul companiei implicate în acest proiect, participanţii la tombolă pot câştiga unul dintre cele două autoturisme Dacia Logan, însă organizatorul mai pune la dispoziţie 50 de televizoare smart, 50 de combine frigorifice, precum şi 500 de fiare de călcat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Numărul total de persoane vaccinate anti-COVID în judeţul Dâmboviţa este de 94.899, dintre care 73.452 de persoane cu schema de vaccinare completă, iar 16.646 cu o doză, arată datele făcute publice, miercur,i de către Prefectura judeţului şi centralizate în 1 iunie.

Dacia Logan [Sursa foto: dacia.ro]

Citeste si: S-au vaccinat la terasă

Câți români s-au vaccinat până acum în România

Potrivit CNCAV, 55.672 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care: 43.029 cu serul Pfizer, 3.091 cu cel de la Moderna, 2.704 cu cel produs de la AstraZeneca şi 6.848 cu Johnson & Johnson. Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 4.356.353. Cele mai multe dintre acestea - 3.437.939- au fost vaccinate cu Pfizer, alte 356.206 cu Moderna, 431.333 cu AstraZeneca şi 130.875 Johnson & Johnson.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si