Close sidebar
Close sidebar

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va depune plângere împotria lui Florin Cîțu

PSD va depune plângere penală împotriva lui Florin Cîțu pe motiv că acesta ar fi alocat un miliard de lei din Fondul de rezervă ca „mită” către primarii PNL.

Madalina Grigore,

PSD va depune plângere penală pe numele lui Florin Cîțu.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol

„50 de milioane de euro din bani publici au fost daţi mită pentru primari PNL care l-au votat la Congres pe Cîţu cu mâna la nas. Restul administraţiilor locale, care au cerut disperat de bani pentru încălzire, spitale şi şcoli nu primit nici pentru hârtie igienică. 

Partidul Social Democrat nu poate să accepte acest lucru, de aceea vom depune plângere penală împotriva lui Cîţu. Vom merge până la capăt. Românii nu trebuie să sufere pentru ca să se răzbune că l-am dat jos”, a declarat Marcel Ciolacu într-o conferinţă de presă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Florin Cîțu promite plafonarea prețului la energie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI