Close sidebar
Close sidebar

Marcel Ciolacu a rămas impresionat, după l-a primit la Guvern pe fermierul sărac din Vrancea: ”Nimeni nu mănâncă cu două linguri”

Marcel Ciolacu l-a primit marți, la Guvern pe Constantin Crăciun, un fermier din Vrancea. Premierul s-a arătat foarte încântat de această întâlnire.

Stefania Pavel,

Constantin Crăciun a stat de vorbă cu Marcel Ciolacu.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marcel Ciolacu l-a primit la Guvern pe Constantin Crăciun, un țăran din Cîmpineanca, Vrancea. Într-o postare pe Facebook, premierul s-a arătat emoționat de cele povestite cu fermierul.

Ce concluzii a tras premierul după întâlnirea cu Constantin Crăciun?

Mai mult, acesta l-ar fi făcut să înțeleagă importanța țăranului român pentru țară, deoarece eforturile lor sunt unele considerabile.

”Am crescut susținut de o mână puternică precum mâna acestui om! Și am avut astăzi onoarea să îi țin strâns mâna lui Constantin Crăciun, din Cîmpineanca, Vrancea. Nu poate decât să mă inspire, să mă motiveze mâna brăzdată de greutăți a țăranului român. Este o mână călită de timpuri, căreia nu o să-i dau drumul niciodată! Este mâna pe care se bazează o țară întreagă! De aceea, problemele de zi cu zi ale țăranilor români merită să fie mereu ascultate și să își găsească rezolvare.

Ei trebuie ajutați și să le întindem la rândul nostru mâna spre dialog”, a scris Marcel Ciolacu.

Ciolacu, impresionat de vizita unui țăran în Parlament.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mașină aflată în mers, strivită de un limitator de înălțime căzut pe DN6. Tragedie pentru o familie din Olt

În cele din urmă, acesta a spus că acești oameni trebuie ajutați, deoarece ”nimeni nu mănâncă cu două linguri!”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În vârstă de 83 de ani, Constantin Crăciun s-a făcut remarcat încă din anul 2007, atunci când şi-a montat o firmă pe care a scris „Microferma Ţăranului Sărac din Uniunea Europeană".  Acesta este un om extrem de muncitor, care are zeci de hectare de pământ. Vrânceanul a fost invitat luni în platoul Antena 3 CNN, acolo unde a cerut guvernanților ajutorul în mai multe probleme ce țin de sectorul agricol.

„Să vină să stea de vorbă cu noi în teritoriu, să ne spunem necazurile, să le spunem cum am ajuns să mâncăm rezidurile Uniunii Europene. Un popor înfometat ca noi nu trebuie să trăiască așa ceva. Cerem ajutor de la guvernanți. Așa cum au venit să îi votăm, așa le cerem și noi să fie alături de noi”  , a spus țăranul pentru sursa citată.

Marcel Ciolacu, alături de vrânceanul Constantin Crăciun.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mica Unire: 24 ianuarie 2024 este zi liberă. Ce beneficii primesc angajații care trebuie să lucreze miercuri?

El spune că și acum a fost prezent la protest, pentru că el își dorește ca viitoarea generație să mai prindă pământul, deoarece fără pământ nu se poate trăi.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

Stire in curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI