În urma ședinței conducerii PSD, Marcel Ciolacu a anunțat suspendarea Gabrielei Firea din funcțiile de partid și preluarea președinției interimare a PSD București de Paul Stănescu.

Marcel Ciolacu, despre demisia Gabrielei Firea și suspendarea din puncțiile de partid

Ciolacu a anunțat că: „Nu există autosuspendare în partid de aceea s-a şi supus la vot suspendarea pe o perioadă limitată de timp şi numirea domnului Paul Stănescu în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei de Bucureşti”.

Citește și: Cine este Simona Bucura-Oprescu? Este propusă pentru funcția de ministru al Muncii și al Solidarității Sociale

În continuare, liderul PSD a mai spus că nu consideră că Gabriela Firea ar fi greșit din punct de vedere instituțional: „Doamna Firea, din punctul meu de vedere, ca şi prim-ministru, nu a greşit cu absolut nimic, instituţional. Doamna Firea nu a avut nicio atribuţie în ceea ce priveşte centrele pentru persoane cu dizabilităţi. Vă repet, ca şi prim-ministru, doamna Firea nu a avut nicio atribuţie în acest domeniu”.

Citește și: Propunerile PSD: Simona Bucura Oprescu, noul ministru al Muncii și Natalia Intotero, Ministrul Familiei/ Marcel Ciolacu:” Două doamne atât cu activitate politică, dar şi cu activitate în Parlament”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Social-democratul a completat că „presupune că demisia domniei sale a venit în urma anumitor dezvăluiri de către presă”.

Gabriela Firea

Gabriela Firea

[Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea]

Citește și: Aproape 2.700 de centre pentru vârstnici, persoane cu dizabilităţi sau copii, verificate în perioada 10-16 iulie

„La fel cum am spus şi în Consiliul Politic Naţional, să fie un lucru pe care să îl învăţăm fiecare dintre noi, să avem grijă de oamenii care apar pe lângă persoanele publice, cei care ne fotografiază, ne filmează, sunt binevoitori, ca pe urmă să folosească aceste conjuncturi, care câteodată

nu sunt invitaţi, să îşi vadă anumite scopuri economice. Este un cost mare, dar cred că cu toţii şi eu şi colegii mei, trebuie să avem foarte mare grijă cu cei care apar din când în când în anturajul nostru”, a mai anunțat Marcel Ciolacu.

Propunerile PSD: Simona Bucura Oprescu, noul ministru al Muncii și Natalia Intotero, Ministrul Familiei/ Marcel Ciolacu:” Două doamne atât cu activitate politică, dar şi cu activitate în Parlament”

PSD a stabilit ca noul ministru al Muncii ar putea fi deputata Simona Bucura-Oprescu, în timp ce noul ministru al Familiei, după demisia Gabrielei Firea, ar putea fi Natalia Intotero.

Citește și: Gabriela Firea a demisionat din Guvern

Marcel Ciolacu a anunţat că Simona Bucura Oprescu şi Natalia Intotero au fost votate de conducerea PSD pentru a fi propuse să conducă Ministerul Muncii şi Ministerul Familiei. 

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Reguli parcare "Beach, Please! 2024". Ce trebuie să știe șoferii care folosesc parcarea festivalului- radioimpuls.ro

„Sunt două doamne care, doamna Bucura este preşedinta comisiei de administraţie din Parlament, cu experienţă clară în această zonă şi doamna Intotero a mai fost ministru o perioadă de timp şi secretar de stat la Ministerul de Externe şi

preşedinta comisiei de învăţământ. Sunt două doamne atât cu activitate politică dar şi cu activitate în Parlament”, a spus preşedintele PSD.

Citește și: Mesajul transmis de premierul Marcel Ciolacu după demisia Gabrielei Firea: ”Apreciez gestul său voluntar. Aştept ca şi primarii, şefii de CJ, şefi din poliţie să facă un pas în spate”

Simona  Bucura Oprescu, deputat PSD şi preşedinte al comisiei de administraţie din Camera Deputaţilor a fost votată în şedinţa conducerii PSD pentru a prelua Ministerul Muncii, au precizat surse din PSD. Aceasta urmează să intre la votul partidului, dar fiind susținută de Marcel Ciolacu ea va fi, cel mai probabil, viitorul ministru al Muncii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si