Miniştrii care rămân în Execitivul condus de preşedintele PSD sunt Sorin Grindeanu, la Transporturi, Gabriela Firea, la Ministerul Familiei, Angel Tîlvăr la Apărare, Marius Budăi, la Ministerul Muncii şi Alexandru Rafila, la Sănătate, potrivit News.ro.

PSD a votat lista miniştrilor din Cabinetul Ciolacu

Ministerul Agriculturii va fi preluat de Florin Barbu, în timp ce la Economie a fost numit Radu Oprea. La Digitalizare PSD propune pe Bogdan Ivan.

Ministrul Finanţelor Adrian Câciu este propus în noul Cabinet la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Citește și: Decizie de ultimă oră: UDMR iese de la Guvernare. Anunțul făcut de Kelemen Hunor

Ministrul Adrian Câciu schimbă ministerul Finanţelor, care a trecut la PNL, cu Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. 

Aceștia sunt miniştrii propuşi de PNL şi votaţi în şedinţa Biroului Permanent al PNL

Sebastian Burduja la Ministerul Energiei, Alina Gorghiu la Ministerul Justiţiei, Ligia Deca la Educaţie, Luminiţa Odobescu la Ministerul de Externe şi Adrian Veştea la Dezvoltare. 

Marcel Boloş este propus să preia Ministerul Finanţelor, iar Cătălin Predoiu postul de vicepremier şi ministru de interne.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mircea Fechet este propus ministru al Mediului, iar Mircea Abrudan este propus pentru funcţia de secretar general al Guvernului PNL.

pln

Miniștri propuși de PNL

Ce spune Marcel Ciolacu despre această guvernare

"Pe scurt, această guvernare este despre reforme și economie! Este nevoie de un nou model economic și social. Nu mai putem aștepta ca stimularea producției și a locurilor de muncă să vină doar când decid regulile pieței.

Piața ne-a arătat că, în criză, nu produce eficiență, ci speculă! Nu este de ajuns doar să protejăm categoriilor vulnerabile, ci este nevoie de un program național de reducere a polarizării sociale", a spus Marcel Ciolacu.

Citește și: Ce avere are noul premier desemnat, Marcel Ciolacu. Pe cine a împrumutat cu 100.000 euro liderul PSD

" Românii vor să vadă mai multă muncă, seriozitate și coerență din partea celor care administrează țara.

Și, mai ales, să vadă reformele promise și rezultatele concrete! Eu asta vreau, împreună cu colegii mei, să oferim milioanelor de familii din această țară! Viziunea privind guvernarea iunie 2023- decembrie 2024 se referă la Dezvoltare pentru Modernizarea României.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Marcel Ciolacu a fost desemnat de Klaus Iohannis în funcția de premier al României: „Îmi doresc ca guvernul condus de mine să fie despre economie și reformă”

Trecem de la stabilizare la modernizarea economică și socială a țării”, a mai declarat Marcel Ciolacu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si