Marcel Ciolacu a fost testat pozitiv pentru Covid-19, motiv pentru care a intrat în izolare și își va anula toate întâlnirile de acum înainte, până când se vindecă, inclusiv pe cea de astăzi, cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, transmite Digi24. 

Marcel Ciolacu va pierde întâlniri importante

De asemenea, se va amâna cel mai probabil și ședința coaliției de guvernare, în absența președintelui PSD.

Este o ședință de coaliție foarte importantă în care ar trebui să se discute aspectele legate de rectificarea bugetară.

Citeste si: Cum poți să îți prelungești online certificatul COVID-19 până la sfârşitul anului 2022 pe certificat-covid.gov.ro?

Totuși, în urma declarațiilor celor de la PNL, PSD, dar și ale președintelui Klaus Iohannis, întreaga dispută legată de declarațiile lui Viktor Orban vor trebui lămurite.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Chiar și președintele UDMR, Kelemen Hunor, va trebui să dea explicații și liderilor coaliției cu privire la poziționarea sa vizavi de afirmațiile lui Viktor Orban.

Citeste si: Un polițist român i-a luat permisul unui pilot de curse. Cine este pilotul care mergea cu 230 km/h la volanul unui Ferarri

Însă semnalele până acum au fost că până în momentul de față coaliția nu este periclitată de aceste declarații ale lui Kelemen Hunor, de poziționarea acestuia.

În legătură cu starea de sănătate a șefului Camerei Deputaților, nu se cunosc încă detalii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si