În cadrul unei conferințe de presă, Marcel Ciolacu a declarat care este situația privind acordarea concediilor medicale în țară. Acesta a evidențiat că au fost acordate aproximativ 274.000 de concedii pentru dureri de spate și 187.000 pentru răceli.

Ciolacu: ,,Trebuie făcută o distincție clară care au nevoie, se află într-o nevoie''

De asemenea, acesta a declarat că trebuie făcută o distincție între cei care au într-adevăr nevoie un concediu medical și cei care nu au nevoie.

"Au fost vreo 274.000 de concedii date pentru că ne-a durut spatele. Au fost 187.000 de concedii medicale date în România fiindcă am strănutat și am fost răciți. Trebuie făcută o distincție clară care au nevoie, se află într-o nevoie, care au o boală gravă, între doamnele însărcinate", a spus premierul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Impozitarea concediilor medicale. Cine sunt românii care ar putea scăpa de plată?

Premierul a vorbit despre impozitarea concediilor medicale

Mai mult decât atât, acesta a vorbit despre impozitarea concediilor medicale, menționând că, din punctul său de vedere, românii nu ar trebui să fie scutiți de impozit, pentru probleme minore de sănătate.

Citește și: VIDEO- Ce drepturi avem ca angajați? Demisia și concedierea, explicate de avocat

"Vrem să facem o ordine în România? Sau vrem să continuăm de a ne delăsăm. Eu v-am spus punctul meu de vedere. Dacă vrem pentru răceală să dăm scutiri de impozite, dăm scutiri. Dacă vrem pentru o durere la spate, și n-am putut merge zece zile și noi avem două milioane de zile de concediu pe acest specific. Vreți să dăm scutiri de impozite? Foarte bine! Dar sunt plătite din banii tuturor",
a declarat Marcel Ciolacu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si