”Din acest moment sunt funcţional sută la sută, de mâine (joi– n.r.) o să merg la serviciu. Am avut o sincopă, am mers a Spitalul Militar mai multe zile să-mi fac analize. Medicii de la Spitalul Militar au descoperit ce s-a întâmplat, am făcut şi nişte simulări. Din acest moment o să primesc un tratament, nu este foarte grav, dar cu adevărat de acum trebuie să fiu atent. Au fost şi anumiţi factori externi cum sunt stresul şi oboseala, supărare, lipsă de aer unde s-a ţinut conferinţa de presă şi o cădere de tensiune”, a explicat Marcel Ciolacu marţi seară, într-o

intervenţie la Antena 3.

Citeste si: Viorel Cataramă s-a pregătit pentru ce e mai rău după ce a încercat să se infecteze cu coronavirus! ”Am pierderi uriașe” EXCLUSIV

Acesta a precizat că nu a suferit un accident vascular, nu are diabet – cum s-a vehiculat- şi că va trebui să ia zilnic un singur medicament. Liderul PSD a afirmat că are predispoziţia ca atunci când stă în picioare tensiune arterială să îi scadă.

Citeste si: Neamț: Bărbat fugit din carantină ca să-și bată soacra

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ciolacu a mai declarat că afirmaţiile preşedintelui cu privire la trecerea tacită prin Parlament a legii Ţinutului Secuiesc l-au afectat pe el, dar şi pe membrii familiei sale.

„Cel mai informat om din România rămâne preşedintele României, iar preşedintele României ştie foarte clar că eu nu-l cunosc pe domnul Orban (Viktor Orban – n.r.) şi nu am avut niciodată niciun contact şi sub nicio formă prin acea lege care nu a fost votată în Camera Deputaţilor.

A trecut tacit deoarece nu exista sistemul de vot implementat, niciodată Ardealul nu va părăsi România. E o marotă scoasă mereu când ne aflăm într-o criză, sau un anumit partid se află într-o criză”, a mai susţinut Ciolacu.

Citeste si: Tătaru: „Ne aşteptăm la o creştere a numărului de cazuri, după 15 mai”

De altfel, joi, de la ora 10.30, este programată şedinţa Biroului Permanent Naţional al Partidului Social Democrat.

Conferinţa de presă de duminică, în care preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu prezenta programul ”Repornim România”, a fost întreruptă după ce liderului PSD i s-a făcut rău. Acesta a început să tremure şi s-a dezechilibrat, fiind susţinut de unul dintre membrii staff-ului său.

Ciolacu a fost consultat de medicii Spitalului Militar şi nu a rămas internat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si