Marcel Ciolacu consideră că este momentul ca preşedintele Klaus Iohannis să se decidă dacă este preşedintele tuturor românilor sau "va continua să întreţină ura şi haosul în societate".

Liderul PSD a declarat joi că Iohannis trebuie să anunţe un plan urgent pentru a reduce etapizat restricţiile, iar Vlad Voiculescu şi Raluca Turcan trebuie „să zboare din funcţii”.

Citeste si: Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu, declarații la Institutul „Cantacuzino" (VIDEO)

Marcel Ciolacu: Nu există ”teroriști”, ”săraci” sau ”asasini”! Există doar români disperați

Marcel Ciolacu spune că românii care au ieșit în stradă sunt revoltați de "aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii" și că toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu!  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

"Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!", a mai cerut Ciolacu pe Facebook.

Proteste zilnice împotriva restricțiilor

România a fost zguduită de proteste în ultimele zile. Manifestațiile violente din țara noastră au apărut inclusiv în presa din străinătate în publicații de pe întreg continentul European și nu numai.

Jandarmeria Română anunţă că, în urma protestelor desfăşurate miercuri în 44 de localităţi, au fost date 444 de sacţiuni contravenţionale, în valoare de peste 264.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si