Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Marcel Ciolacu a declarat faptul că i-a mulțumit cancelarului pentru sprijinul acordat de Germania pentru integrarea României în spațiul Schengen.

Citeste si: VIDEO- Marcel Ciolacu îi îndeamnă pe români să cumpere mai multe produse românești

„I-am mulţumit cancelarului Germaniei, domnul Olaf Scholz, pentru întregul sprijin acordat în accederea României la spaţiul Schengen, mesajul recent de sprijin, transmis de la Praga, fiind practic o încununare a celor 30 de ani de cooperare şi parteneriat în Europa cu Germania'', a declarat sâmbătă pe Facebook.

„Am prezentat dorinţa PSD''

Acesta a prezentat dorinţa social-democraţilor de a consolida prezenţa investitorilor germani pe pieţele româneşti, în sectoare strategice,  prin relocarea în România a activităţilor companiilor germane care planifică să îşi reevalueze activităţile de producţie din Rusia şi Belarus.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Marcel Ciolacu, anunț despre viitorul pachet social pregătit de Guvern

„Am prezentat dorinţa PSD de a consolida prezenţa investitorilor germani pe pieţele româneşti, mai ales în sectoare strategice, inclusiv prin relocarea în România a activităţilor companiilor germane care planifică să îşi reevalueze activităţile de producţie din Rusia şi Belarus, manifestându-ne în acelaşi timp dorinţa de a contribui la dezvoltarea proiectului privind reconstrucţia regiunii.''

Nu în ultimul rând, am salutat agenda socială ambiţioasă a SPD, un model pentru PSD, şi am susţinut necesitatea intensificării colaborării cu Germania pentru a face faţă crizelor actuale, inclusiv pe zona de energie'', a declarat  Marcel Ciolacu.

Ciolacu, prezent la Congresul Socialiștilor Europeni

Marcel Ciolacu participă în perioada 13- 15 octombrie, la Berlin, la Congresul Socialiştilor Europeni.

Citeste si: Marcel Ciolacu, întâlnire cu celebra Sanna Marin, premierul Finlandei. Care a fost mesajul transmis de Marcel Ciolacu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si