Liderul PSD a vorbit și despre decizia CCR cu privire la obligativitatea măștii de protecție care a fost declarată ca fiind neconstituțională: „Orice astfel de decizie trebuie să fie imediat intrată în dezbaterea Parlamentului, dar până să intre în dezbatere, sunt convins că Guvernul va venit cu o OUG pentru a pune în acord cu decizia Curţii”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ridicarea restricțiilor

„Părerea mea că pandemia nu se încheie, dar o să fie o relaxare. Această tulpină care, mai ales la cei vaccinaţi nu le pune viaţa în pericol, este şi o imunizare consistentă în România, citeam că în Bucureşti e 83% rata de imunizare. Eu sunt mulţumit de cum doctorul Rafila a gestionat şi a şi comunicat.

Au apărut antiviralele, urmează să vină şi antiviralul inovativ în sistemul sanitar. Nu ştiu de ce au negociat aşa de mult la Comisia Europeană şi vedem că nu mai este aşa presiune pe sistemul sanitar. Cred că o să se ia toate aceste măsuri. Am văzut şi eu anunţurile domnilor Rafila şi Arafat. Au anunţat că în următoarele săptămâni o să renunţăm la măştile în exterior. Nu este uşor.

Citeste si: Spania renunţă la restricţiile pentru evenimentele sportive începând din 4 martie

O să trebuiască să ne obişnuim să trăim cu acest virus. Se estimează cât de curând, în funcţie de cum scad infectările. Părerea mea că pandemia nu se încheie, dar o să fie o relaxare. Această tulpină care, mai ales la cei vaccinaţi nu le pune viaţa în pericol, este şi o imunizare consistentă în România, citeam că în Bucureşti e 83% rata de imunizare. Eu sunt mulţumit de cum doctorul Rafila a gestionat şi a şi comunicat.
Au apărut antiviralele, urmează să vină şi antiviralul inovativ în sistemul sanitar. Nu ştiu de ce au negociat aşa de mult la Comisia Europeană şi vedem că nu mai este aşa presiune pe sistemul sanitar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cred că o să se ia toate aceste măsuri. Am văzut şi eu anunţurile domnilor Rafila şi Arafat. Au anunţat că în următoarele săptămâni o să renunţăm la măştile în exterior. Nu este uşor. O să trebuiască să ne obişnuim să trăim cu acest virus. Se estimează cât de curând, în funcţie de cum scad infectările”, a spus duminică la Antena 3, Marcel Ciolacu.

Decizia Curții Constituționale

Liderul PSD a spus că problema care reglementează obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile deschise reprezntă o problemă de formă, nu de fond.

Citeste si: VIDEO| MAE recomandă românilor evitarea călătoriilor în Ucraina :,,Situația de securitate se menține tensionată și fluidă”

„Au avut o problemă pe formă, nu pe fond. Şi era normal. Aşteptăm motivarea.

Nu e prima oară. Orice decizie a CCR nu se comentează. Ea se pune în aplicare. Am mai văzut până şi preşedintele, premierii comentau deciziile CCR.

Nu. Dacă vrem o ţară normală, deciziile se pun în aplicare şi sunt sigur că prim-ministrul o să facă acest lucru. Orice astfel de decizie trebuie să fie imediat intrată în dezbaterea Parlamentului, dar până să intre în dezbatere, sunt convins că Guvernul va venit cu o OUG pentru a pune în acord cu decizia Curţii. 

Au avut o prolemă pe formă, nu pe fond. Şi era normal. Aşteptăm motivarea. Nu e prima oară. Orice decizie a CCR nu se comentează. Ea se pune în aplicare. Am mai văzut până şi preşedintele, premierii comentau deciziile CCR. Nu.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Dacă vrem o ţară normală, deciziile se pun în aplicare şi sunt sigur că prim-ministrul o să facă acest lucru. Orice astfel de decizie trebuie să fie imediat intrată în dezbaterea Parlamentului, dar până să intre în dezbatere, sunt convins că Guvernul va venit cu o OUG pentru a pune în acord cu decizia CCR , a mai adăugat Marcel Ciolacu.

Citeste si: VIDEO| Belgia reduce săptămâna de lucru la 4 zile. Ce spun angajații și patronii din România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si