Premierul României a anunțat, miercuri, după vizita la uzina Dacia de la Mioveni că, în calitate de prim-ministru, va conduce de acum Dacia Duster. Marcel Ciolacu s-a inspirat după modelul francez, acolo unde mașina Guvernului și a autorităților este Renault.

Marcel Ciolacu și-a ales mașina pe care o va conduce de acum

„Am fost impresionat de ceea ce am văzut, de nivelul de tehnologie, de nivelul de organizare.

Nu poţi decât să feliciţi şi managementul şi faptul că concernul Renault continuă să investească pe această platformă industrială”, a declarat Marcel Ciolacu după vizita la uzina Dacia de la Mioveni, scrie news.ro.

În același timp, premierul a explicat că aproximativ 12, 5 mii de oameni lucrează în schimburi pe platforma industrială respectivă, iar alte 1,5 mii de companii au de lucru prin comenzile de la Dacia.

ciolacu vizita

Marcel Ciolacu, vizită la uzina Dacia de la Mioveni

[Sursa foto: Facebook - Marcel Ciolacu]

Citește și: Primele imagini cu Regele Charles, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Cum arată monarhul Regatului Unit?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Vorbim de 150.000 de oameni, de această dată şi de comenzi de 2,2 miliarde de euro. Este unul din motoarele economice ale României, 10% din exportul României este asigurat de Dacia. Astăzi, cu mândrie am aflat că am reuşit să îi batem şi pe italieni, la ei acasă, e adevărat, nu la fotbal, ci la maşini vândute pe teritoriul Italiei”, a adăugat premierul.

Ulterior, Ciolacu a mai mărturisit că a și testat noua mașină Duster, despre care a spus că „este bestială”.

Marcel Ciolacu: „Din acest moment, Guvernul României şi prim-ministrul României va folosi un singur brand”

„O să profit de această ocazie ca să fac un anunţ. Din acest moment, Guvernul României şi prim-ministrul României va folosi un singur brand, respectiv Dacia. Brandul Guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme. Maşina mea, ca şi prim-ministru, din acest moment va fi Dacia Duster”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

marcel ciolacu declaratii

Marcel Ciolacu a oferit declarații după vizita de la uzina Dacia de la Mioveni

[Sursa foto: Facebook - Marcel Ciolacu]

La fel ca și francezii, premierul a ales să adopte aceeași decizie în privința autoturismelor pe care le va folosi.

„Cum în Franţa, maşina Guvernului şi a autorităţilor este Renault, în România, maşina autorităţilor şi a prim-ministrului trebuie să fie Duster”, a completat acesta.

Marcel Ciolacu, premierul României, a mai explicat că se va forma o echipă de lucru, pentru eliminarea barierelor birocratice, care, de obicei împlică costuri în afaceri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si