Liderul social-democrat, care a dus 1,7 milioane de semnături de susținere a candidaturii sale, a făcut și primele declarații.
"Am decis să îmi depun astăzi candidatura după o perioadă, din punctul meu de vedere, pe care românii nu și-au dorit-o în mod deosebit.
În ultimii 20 de ani am avut 17 guverne. Acesta a fost modul de abordare a foștilor președinți, ca să poate să-și conserve puterea și să-și rezerve o putere mai mare, au preferat acest lucru în detrimentul românilor.
Vin în fața dumneavoastră și cu un plan pentru România, cu un crez politic și un angajament moral.
Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro
Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro
Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro
Am crezul politic, acela de a uni. Perioada în care președintele trebuie să se ocupe să distrugă un partid politic sau să arate ură față de adversarii politici și să-i considere dușmani politici, trebuie să ia sfârșit.
Planul pentru România nu poate fi realizat decât împărțind puterea. Planul pentru România poate fi asumat atât de Putere, cât și de Opoziție", a spus Marcel Ciolacu.
Premierul Ciolacu a făcut și precizări în privința scandalului în care este implicat Klaus Iohannis, susținând că toate cheltuielile făcute pentru deplasările externe ale președintelui României ar trebui făcute publice.
"Președintele ar trebui sa desecretizeze cheltuielile pe ultimii 10 ani. Oricum va veni cineva care le va desecretiza. Voi da voie celor care au dreptul sa o facă sa desecretizeze aceste cheltuieli", a explicat liderul PSD, astăzi, în fața Biroului Electoral Central.
Marcel Ciolacu despre drone: Dacă o drona intră, cumva, în spațiul aerian având o țintă civilă și militară, aceea va fi dată jos.
Nu vorbim de modificări de legislație: stați că nu putem trage, că n-avem legi! Avem AI, vedem direcția, se măsoară, nu sunt drone care își schimbă traiectoria. Ce cade la 10 m, 50 de m, sunt cele lovite de artileria ucraineană.
Știre în curs de actualizare