Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Marcel Ciolacu și-a depus candidatura la prezidențiale. Primele declarații: "Vin cu un plan pentru România"

Premierul Marcel Ciolacu și-a depus candidatura la alegerile pentru președinția României, în această dimineață, la Biroul Electoral Central.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Liderul social-democrat, care a dus 1,7 milioane de semnături de susținere a candidaturii sale, a făcut și primele declarații.

"Am decis să îmi depun astăzi candidatura după o perioadă, din punctul meu de vedere, pe care românii nu și-au dorit-o în mod deosebit.

În ultimii 20 de ani am avut 17 guverne. Acesta a fost modul de abordare a foștilor președinți, ca să poate să-și conserve puterea și să-și rezerve o putere mai mare, au preferat acest lucru în detrimentul românilor.

Vin în fața dumneavoastră și cu un plan pentru România, cu un crez politic și un angajament moral.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Am crezul politic, acela de a uni. Perioada în care președintele trebuie să se ocupe să distrugă un partid politic sau să arate ură față de adversarii politici și să-i considere dușmani politici, trebuie să ia sfârșit. Planul pentru România nu poate fi realizat decât împărțind puterea. Planul pentru România poate fi asumat atât de Putere, cât și de Opoziție", a spus Marcel Ciolacu.

 

Premierul Ciolacu a făcut și precizări în privința scandalului în care este implicat Klaus Iohannis, susținând că toate cheltuielile făcute pentru deplasările externe ale președintelui României ar trebui făcute publice.

"Președintele ar trebui sa desecretizeze cheltuielile pe ultimii 10 ani. Oricum va veni cineva care le va desecretiza. Voi da voie celor care au dreptul sa o facă sa desecretizeze aceste cheltuieli",

a explicat liderul PSD, astăzi, în fața Biroului Electoral Central.

Marcel Ciolacu despre drone: Dacă o drona intră, cumva, în spațiul aerian având o țintă civilă și militară, aceea va fi dată jos. Nu vorbim de modificări de legislație: stați că nu putem trage, că n-avem legi! Avem AI, vedem direcția, se măsoară, nu sunt drone care își schimbă traiectoria. Ce cade la 10 m, 50 de m, sunt cele lovite de artileria ucraineană. 

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI