Close sidebar
Close sidebar

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, mesaje pentru Trump, după ce un tânăr a încercat să îl asasineze. Ce i-au transmis politicienii români

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă îi sunt alături lui Donald Trump, după ce, un tânăr identificat drept Thomas Matthew Crooks a încercat să îl asasineze.

Elena Tasca,

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, alături de Trump, după ce un tânăr a încercat să îl asasineze

[Sursa foto: Facebook/Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au postat pe rețelele sociale mesaje prin care își arată compasiunea față de Donald Trump, rănit ușor după ce Thomas Matthew Crooks a atentat la viața lui.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, mesaje de susținere pentru Donald Trump

Marcel Ciolacu a postat pe platforma socială X un mesaj prin care își arată solidaritatea față de Donald Trump, victimă a unui atac asupra vieții sale. Premierul a condamnat, de altfel, orice act de violență care ar putea apărea din cauza politicii sau a ideologiei.

Citește și: El este Thomas Matthew Crooks, tânărul de 20 de ani care a încercat să-l asasineze pe Donald Trump

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce arată necropsiile în cazul tinerelor ucise de „Șacalul”. Denisa și Delia au avut parte de o moarte cumplită- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

"Urez însănătoșire grabnică președintelui Trump și tuturor victimelor acestui oribil atac. Indiferent de diferențele de ordin politic ori ideologic, recursul la violență nu e niciodată justificat sau acceptabil", a scris Marcel Ciolacu pe platforma socială X.

Donald Trump a fost ținta unei tentative de asasinare. Fostul președinte se afla la un miting electoral în Butler, Pennsylvania când s-au auzit mai multe focuri de armă.

Donald Trump, după tentativa de asasinare

[Sursa foto: Profimedia]

Trump a fost evacuat de urgență de pe scenă, fiind rănit la ureche. Din păcate, un spectator a fost împușcat mortal, în cap.

Autoritățile l-au identificat pe atacator. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani, Thomas Matthew Crooks.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI