Close sidebar
Close sidebar

Marcel Ciolacu spune cine va fi premierul României, dacă moţiune de cenzură va trece

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că propunerea de premier, în cazul în care moţiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Orban va trece, este un fost membru al Partidului Social-Democrat, el afirmând că nu este vorba despre Vasile Dâncu, Sorin Grindeanu sau George Maior.

Andreea Stoica,

Marcel Ciolacu - Inquam Photos / George Calin

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Mergem cu o propunere de prim-ministru, sperăm să fie susţinută de toate forţele politice care vor vota moţiunea de cenzură şi cu un program de guvernare pe termen mediu. Decizia constituţională aparţine preşedintelui, pe cine va desemna preşedintele să constituie un nou guvern, în cazul în care va trece moţiunea de cenzură”, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR 1, luni seara.

Marcel Ciolacu a explicat că este vorba de un fost membru PSD.

”Avem mai multe nume de prim ministru, unul este mai conturat. Nu mai este membru PSD, a fost membru al Partidului Social Democrat, are un istoric în cadrul Partidului Social Democrat. Nu este domnul Dâncu persoana respectivă şi nici Sorin Grindeanu”, a precizat Ciolacu.

Citeste si: Când va fi citită în Parlament moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban?

Marcel Ciolacu: ”George Maior este exclus"

Întrebat dacă este vorba de George Maior, liderul PSD a exclus această variantă.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Marcel Ciolacu- Inquam Photos/ George Calin

Foto: Inquam Photos/ George Calin

”George Maior este exclus, eu nu îl cunosc. Periodic, când venim cu moţiunea de cenzură, ca să fie imediat dusă într-un alt spaţiu, apare numele George Maior. Va fi un om ancorat în realitate, care ştie să gestioneze problemele României într-o astfel de perioadă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citeste si: Călin Popescu Tăriceanu: "Guvernul Orban trebuie să plece"

PSD a depus luni moţiune de cenzură

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni, depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, pe care l-a calificat drept ”cel mai dezastruos Guvern pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani”.

Citeste si: Ludovic Orban face anunțul: nu există resurse financiare disponibile pentru dublarea alocațiilor


Birourile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis luni seara ca moţiunea de cenzură a PSD să fie citită într-un plen reunit care va avea loc pe 20 august şi va începe la ora 12.00. Votul şi dezbaterea moţiunii vor fi stabilite într-o altă şedinţă a conducerii reunite a Parlamentului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI