Acesta a precizat ca astfel de discutii sunt lipsite de relevanta in contextul in care Romania exista alte probleme.

„Ar trebui sa se hotarasca intr-un final si Biserica, si statul, si legiuitorii daca mai foloseste la ceva sintagma casatoria este „intre un barbat si o femeie. Avem treaba, altceva n-avem de facut? Am alta treaba, pur si simplu, am alta treaba!”, a mai declarat Marcel Iures in emisiunea „In fata ta” de la Digi24.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Totodata, actorul sustine ca la baza societatii e familia formata dintre un femeie si un barbat.

„E treaba lor. Asta e. Eu m-am insurat cu o femeie. Am facut un copil, care are sexul barbatesc(...) Foarte bine (ca minoritatile sexuale au drepturi). Si? Noi ce sa facem? E o prostie (sa faci din asta o tema de discutie nationala – n.r.). Preocuparea in sine e o gogoasa.

Serios. Avem treaba de nu ne vedem capul. Cate nu avem de facut?(...) Nu e deloc o prioritate, iar oportunitatea- D-zeu stie! Cred ca pentru o buna parte din cei care militeaza incearca sa introduca si „vietatea” asta in ideea de familie... e un exercitiu”, a adaugat acestra.

Citit mai mult AICI.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si