Finala Cupei Mondiale 2018 se joaca la Moscova, intre Franta si Croatia. Echipa din fosta Iugoslavie este condusa ed Luca Modrici, care este candidat si la Balonul de Aur. Marcel Puscas, fost fotbalist la Steaua, nu este deloc impresionat de calitatile lui Modrici.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Ce să caute Luka Modric cu 20 de goluri în 10 ani (două pe an), fără prezenţă în careuri, fără joc cu capul, fără picior stâng şi cu doar 8 asisturi şi două goluri la Real în ultimul sezon în această listă? (...)Cu Anglia a atins mingea de 32 de ori, 26 pase de 15 metri, 6 greşite. A produs faultul la golul englezilor. 5 cornere executate, marca Bănel Nicoliţă”, a postat Puscas, care a fost sotul Luminitei Anghel.

„Cu ruşii ratează penalty, era să genereze stopuri cardiace. În rest, poate fi Balon de Aur. S-ar răsuci în mormânt excepţionalii Eusebio, Best, Cruyff, Di Stefano, Albert, toţi câştigătorii", mai scris Marcel Puscas.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si