Marcel Şerbuc, bărbatul care a ucis-o pe fetiţa concubinei sale şi i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele, a fost condamnat miercuri, 3 aprilie, de Tribunalul Bucureşti la 26 ani închisoare pentru omor calificat şi tâlhărie.

Marcel Șerbuc, condamnat la ani grei de închisoare

Magistraţii Tribunalului București au mai decis ca Marcel Şerbuc să plătească daune tatălui biologic al fetiţei în cuantum de 80.000

euro, iar fratelui vitreg suma de 15.000 euro.

Citește și: "Nu pierzi pe cineva drag doar o singură dată". Mesaj tulburător după moartea prematură a tinerei studente la Medicină, Andreea Morega. Tatăl fetei, la capătul puterilor

Judecătorii au luat act că mama fetiţei ucise, Simona Monica Iftimovici, nu a dorit să se constituie parte civilă în dosar. Decizia tribunalului nu este definitivă.

Marcel Șerbuc, criminalul din Berceni, condamnat la 26 de ani de închisoare

Marcel Șerbuc, criminalul din Berceni, condamnat la 26 de ani de închisoare

[Sursa foto: Facebook]

Marcel Șerbuc fugise în Olanda după comiterea crimei din Berceni

În luna iunie a anului trecut, un caz șocant a cutremurat întreaga țară.

Ana, o fetiță de 12 ani, a fost găsită fără suflare în lada unei canapele, în apartamentul unde locuia cu mama sa și cu concubinul acesteia, în chirie.

Cel care a ucis-o cu sânge rece a fost chiar concubinul mamei sale, cel care trebuia să se comporte cu ea precum un tată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Marcel Șerbuc a fost extrădat din Olanda, acolo unde fugise după comiterea teribilei crime.

Șerbuc a recunoscut crima, povestind judecătorilor întreaga scenă odioasă. Potrivit spuselor criminalului, copila l-ar fi atacat, el a ripostat și a lovit-o, moment în care fata a căzut și s-a lovit la cap.

Marcel Șerbuc, criminalul din Berceni, și-a aflat sentința.

Marcel Șerbuc, criminalul din Berceni, și-a aflat sentința.

[Sursa foto: Facebook]

Filmul unei crime comise cu sânge rece

Pe 3 iunie 2023, Secţia 16 Poliţie a fost sesizată de proprietarul unui apartament din Capitală cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic ce emană un miros de putrefacţie.

Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, Ilie Marcel Şerbuc, într-un apartament din Cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

În spaţiul public a apărut o înregistrare purtată între mamă şi concubin, în care Marcel Şerbuc i-ar fi spus că nu a vrut să-i facă rău copilei, dar a avut un conflict spontan cu ea, ar fi împins-o şi fata s-ar fi

lovit cu capul de cada din baie.

După crimă, mama şi concubinul ei au părăsit ţara, femeia fiind depistată în Catalunia- Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă. Ulterior, femeia a venit singură în România, pentru a fi interogată de anchetatori.

În schimb, concubinul ei a fost dat în urmărire europeană şi arestat în Olanda, fiind trimis în România în luna august 2023.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si