Ilie Marcel Șerbuc a fost dat în urmărire națională și internațională. Ultima dată el a fost localizat în Olanda, acolo unde plecase la muncă. Bărbatul și concubina sa, mama fetei de 12 ani găsită fără suflare în lada unei canapele, se pare că ar fi ținut legătura până acum ceva timp. 

Acesta a fost caracterizat ca fiind un bărbat extrem de gelos, violent, agresiv, care nu accepta să fie refuzat de femei.

Se pare că în anul 2014, când suspectul avea 28 de ani, și-ar fi bătut fără pic de milă fosta iubită. Patru ani a durat procesul de atunci care s-a încheiat după ce Marcel Șerbuc i-a dat bani tinerei pentru a-și retrage plângerea. 

Anchetatorii au audiat-o pe fosta sa soție care a mărturisit că  bărbatul era la fel de agresiv și violent în relație, dar și cu băiatul lor.

Bărbatul va fi adus în țară

Potrivit informațiior, pe 3 iunie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizați de proprietarul apartamentului cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La început s-a crezut că persoana decedată este o femeie, dar expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Tatăl biologic al fetei este cel care a anunțat dispariţia micuței la începutul lunii mai.

Citește și: Mamă decedată pe loc, fiica de 14 ani grav rănită, preluată cu elicopterul SMURD

Fata locuia cu chirie alături de mama ei şi concubinul acesteia, într-un apartament din cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

Mama fetei și concubinul acesteia ar fi plecat din țară în urmă cu o lună. Femeia a fost găsită în Catalunya- Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă, adusă în țară unde vineri a avut o audiere-maraton. Procurorii au decis să o lase în libertate pe mama fetiței ucise cu sânge rece. 

Cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Regatul Țărilor de Jos, au reușit să depisteze prin intermediul unei operațiuni ENFAST, un bărbat de 37 de ani, urmărit la nivel internațional, pentru omor. 

Citește și: Scandal ca la ușa cortului în trafic! Un șofer beat din Botoşani a fost scos cu forţa din maşină de poliţişti, după ce a creat haos pe străzi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si