Close sidebar
Close sidebar

Marcel Toader a murit. Mesajul emoționant al omului de afaceri, în martie 2019: „Tu mi-ai adus fericirea”

Marcel Toader a murit. Toader transmitea în martie un mesaj de-a dreptul impresionant. Cui i s-a adresat omul de afaceri pe pagina sa de socializare.

M.V.,


DISTRIBUIE
acest articol


Marcel Toader se declara un bărbat de-a dreptul împlinit. Deși nu își găsise încă sufletul pereche, fostul soț al Mariei Constantin era înconjurat de iubire.

Cunoscutul afacerist i-a mulţumit atunci mamei lui pentru tot.

" #Mulțumesc Iubită Mamă !🙏🙏🙏❤❤❤ #Steaua #mea #din #zori #de #Zi .💥💥💥💥 De ziua fericirii, toate gândurile mele se îndreaptă către Tine.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tu mi-ai adus mereu fericirea in gândul și-n sufletul meu atunci când veneam la tine, ieșit din noroaie grele, m-ai luat mereu în brațe, mi-ai mângâiat obrajii și mi-ai șters lacrimile de pe față cu mâinile tale dragi, muncite, și m-ai iubit mereu cu aceeași forță, nefiind condiționată de nimeni și de nimic; pentru că sunt copilul tău!

❤ Mereu mi-ai spus ca Femeia credincioasă este Îngerul casei. Dar... Azi îți dedic o frumoasă melodie alături de toată dragostea de care eu sunt capabil și-ți spun că te iubesc cu toată ființa!❤🌹❤🌹", a scris Marcel Toader, alături de câteva fotografii cu femeia care i-a dat viață și de care este extrem de apropiat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI