Ironia sorții: Marcel Toader s-a pozat în exact același loc în care a murit, fix în urmă cu un an. Mai mult, el apare în fotografii cu același om care sâmbătă i-a fost alături când a murit. Este vorba de Johnny Săndulescu, interpret și om de afaceri. 

”Prietenul meu cu vocea și sufletul de excepție! La un grătar la Periș, intr-un cadru mirific”, a scris Marcel Toader pe contul lui de socializare pe 11 august 2018.

Într-o altă fotografie, fostul rugbyist apare relaxându-se în piscina vilei de la Periș (piscină construită chiar de el), iar în alta într-o grădină, lângă o fântână arteziană. 

Prietenul lui Toader: ”Nu pot să-mi revin”

Vila în care a murit Marcel Toader se află în Periș și aparține unui bun prieten al acestuia. Ea se află în pădure, destul de aproape de casa de vacanță a Președintelui României. Inițial, a existat o informație că Marcel Toader a murit chiar în piscina pe care el a construit-o, însă aceasta nu a fost confirmată ulterior

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate.

Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că… s-a dus Marcel al nostru”, a declarat artistul, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Cea mai bună prietenă a lui Marcel Toader, dărâmată de durere: „Acum câteva luni și-a făcut toate analizele și...”

Citeste si: Mara Bănică nu-și mai revine din șoc, după moartea lui Marcel Toader: „Marcele, tu nu ai cum sa mori. Nu acum, pricepi???”

Citeste si: Duba cu trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader s-a defectat în drum spre INML

Marcel Toader s-a stins din viață sâmbătă, la vârsta de 56 de ani. Marcel Toader a fost unul din cei mai controversați afaceriști din România și a devenit cunoscut în special datorită relațiilor pe care le-a avut cu o serie de vedete de la noi. Printre acestea se numără Gabriela Cristea, Maria Constantin și Anamaria Ferentz.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si