„Nu sunt în campanie, nu sunt în concediu şi suntem cu ochii pe toţi cei care încalcă legea. De aici, de la Ministerul Afacerilor Interne, avem grijă să fiţi cu toţii în siguranţă. P.S. Ştiu că şi voi sunteţi cu ochii pe mine şi ne susţineţi în tot ce facem”, a scris Vela pe Facebook.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, vinerea trecută, că România este un stat sigur, iar cetăţenii care respectă legea nu au de ce se teme.

În schimb, cei care încalcă legea, „vor suporta rigorile ei”. ” Suntem cu ochii pe voi ”, le-a transmis Vela infractorilor.

„Trebuie să fiți și cu altceva pe ei”

Vineri seară, în cadrul ședinței de Guvern în care s-a discutat prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, a avut loc un schimb de replici referitor la lupta împotriva rețelelor de traficanți și a interlopilor între premierul Ludovic Orban și Marcel Vela.

Cerându-i ministrului de Interne să ia măsuri mai drastice împotriva clanurilor interlope, Ludovic Orban i-a spus ironic că nu este suficient doar să „stea cu ochii pe ele”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Ludovic Orban: „Dle ministru Vela, vreau să vă încurajez să transmiteți Poliției, Jandarmeriei, că trebuie să intensifice lupta împotriva rețelelor infracționale, împotriva clanurilor interlope, fără menajamente, toleranță zero față de infracționalitate”

Marcel Vela: „Am înțeles, domnule prim-ministru. Suntem cu ochii pe ei”
Ludovic Orban: „Nu sunteți cu ochii pe ei, că dacă numai vă uitați la ei, vă dați seama că… Trebuie să fiți cu altceva pe ei”

Marcel Vela: „Și cu legea, evident”

Ludovic Orban: „Aici trebuie să realizați o bună colaborare cu toți factorii care sunt implicați în acest efort, iar acolo unde sunt șefi de poliție care nu iau măsuri împotriva acestor rețele infracționale, trebuie schimbați fără niciun fel de menajamente”.

Marcel Vela: „Am demarat mai multe controale și chiar la București e trimis corpul de control

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si