Marcel Vela a avut o discuție cu tânăra hărțuită de vlogger-ul Colo în care i-a zis că îi va oferi tot suportul de care are nevoie. Fata l-a denunțat pe Alexandru Colo Bălan, acuzat că a instigat la viol și violență asupra minorelor.

Vela a dezbătut acest subiect pe contul său oficial de socializare și a afirmat că situația violenței și agresiunilor din mediul online devine îngrijorătoare.

„Mă îngrijorează foarte mult situația creată și modul în care a degenerat. De aceea, am luat legătura cu această tânără și i-am oferit întreg suportul. I-am transmis că îi suntem alături și că veghem la siguranța și integritatea sa”, a scris Marcel vela pe contul său de Facebook.

Marcel Vela a vorbit cu tânăra hărțuită de vlogger-ul Colo

Ministrul de Interne consideră că emoțiile tinerilor sunt foarte importante în cadrul societății, spunând că aceștia trebuie să aibă grijă cum își manifestă trăirile și sentimentele public.

„Tinerii trebuie sa înțeleagă că emoțiile pe care le au pot fi exprimate în orice alt mod, dar nu prin violență, agresiuni verbale și amenințări. Vreau să cred, lucrând cu o echipă din care fac parte și femei, că nu putem închide ochii în fața unor abateri de acest tip. Îmi doresc să le vorbim tinerilor despre femeile minunate care au influențat și schimbat lumea, care influențează zilnic comunități, care fac bine, muncesc enorm și se străduiesc să contribuie la dezvoltarea unei societăți sănătoase.

Vreau să le vorbim despre faptul că doamna sau domnișoara care se află lângă noi este mama, sora, iubita, soția sau o persoană apropiată sufletului cuiva.Nu putem transforma respectul în barbarie!”, a declarat Vela.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Infirmieră de la un cămin de bătrâni, confirmată cu coronavirus

Citeste si: Bat clopote de nuntă la „Puterea Dragostei”. Andra Volos a primit inelul de logodnă

Citeste si: Iohannis, despre condiţiile PSD privind starea de alertă: Unii fug după voturi, nu după sănătate. Ori ești precaut, ori ești prost

Fata care a depus plângere împotriva lui Colo a afirmat că fanii tânărului ar fi amenințat-o în repetate rânduri.

marcel vela vlogger colo

„Unul dintre ei mi-a zis că dacă mă prinde, mă violează, altul m-a amenințat că mă calcă cu mașina”, au fost spusele tinerei.

Citeste si: Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță o nouă catastrofă pentru întreaga omenire! Cuvintele care îți dau fiori


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si