Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Vad ca ti-ai luat selfie stick..pai da, cum sa vin fara selfie stick la mare??

Nu, nu va grabiti sa raspundeti la aceasta indrebare. Nu se cade fara instrumentul de facut selfie-uri si gata! E chiar mai important decat costumul. Si mai ieftin...

Nu,  400 de ron, pentru o tinuta, o sapca misto.. pai e suficient! Si aici platesc baietii? Evident!

Ca un podium plin cu fotomodele- asa a aratat astazi plaja plina ochi din statiunea mamaia- Protagonistele? domnisoare cu trupuri sculptate, care vor sa umple cu poze retelele de socializare.

Ies bine pozele? Pai, da, ia uite! A, si de departe, asa! Te prinde cu tot costumul. Burta... Si tatuajul! Aici e burta. Si tatuajul!

Din telefon, pozele sunt urcate direct pe retelele de socializare, si uite-asa numarul like-urilor depaseste produsul intern brut. Dar, de ce vorbim despre cifre? Sa privim mai bine pozele...

Nu va speriati. Domnul din imagine nu a lesinat din pricina caniculei.

E drept, peisajul l-a cam afectat. Cu atatea doamne si domnisore in jur, trebuie sa se racoreasca urgent.

Marinel de aici nu se vad prea bine sirenele din apa.. eeee, oare nu le vad...Le vedeti? cum sa nu le vad?  Cum le vedeti? Uite fac niste abdomene... Si asa le vedeti? Pai cum altfel?


Marinel ati vazut ce trupuri lucrate la sala au? Sunt, sunt..
si eu fac sala! La mese. Cu bere? Cu bere!


Domnul Marinel este insotit de un prieten care joaca rolul de bodyguard. Daca va grabiti sa spuneti despre el ca nu-i in forma din pricina burtii, aveti mari probleme...

Cu burta la purtator, domnii au continuat sa admire sirenele ceva mai in forma decat ei...

Am inteles ca sutienul acesta... Am inteles ca sutienul acesta pentru decolteu, asa, ca sa para decolteul mai mare. Nu-i adevarat! Nu-i adevarat? E ca sa ti le tina.

Ti ai ales un costum de baie din sezonul asta sau e de anul trecut? Din sezonul asta, se vede! Cat ai dat pe el? Nu foarte mult.

Depinde de fiecare femeie..tu cat ai investit intr-o tinuta de plaja, in costum de baie, ochelari? Nu foarte mult..

La cat material a mai ramas pe domnisoara din imagine, e si normal sa nu coste prea mult.

Weekendul acesta hotelurile de pe litoral sunt aproape pline, iar vremea tine cu turistii. Afara sunt pe timpul zilei intre 30 si 32 de grade celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si