Close sidebar
Close sidebar

Mare atentie la soriciul de Craciun! Nutritionistii atentioneaza ca poate fi toxic

Mare atentie la soriciul pe care aveti de gand sa-l puneti pe masa de sarbatori! Nutritionistii ne sfatuiesc sa ne tinem departe de el, daca tinem la sanatate si la silueta.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Moale, fraged si gustos, dar parca ti se taie pofta cand afli adevarul despre soriciul nelipist de pe masa de sarbatori.

- Are calorii multe soriulul foarte multe calorii. Ne poate face mult rau la stomac, la ficat. Cam cate calorii credeti ca are? Sa zicem ca pe o bucatica avem 200 de calorii.

Citeste si: Doliu în lumea sportului românesc! Sonia Iovan, campioană olimpică la gimnastică, și-a găsit sfârșitul în Franța- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Venita tocmai din Anglia ca sa prepare bucatele de Craciun, gospodina stie in ce se baga. Dar, o data-n an parca nu se pune. Nu acelasi lucru il spun si nutritionstii, care ne sfatuiesc sa-l ocolim pe cat posibil.

Oana Catanoiu-nutritionist: este foarte greu digerabil pentru persoanele care sufera de afectiuni ale ficatului, ale pancreasului, afectiuni biliare.

Desi nelipsit din traditia populara, soriciul e o bomba alimentara: pe langa numarul record de calorii, dat de abundenta grasimilor, proteinele continute sunt de calitate inferioara. O bucata de carne de porc e mult mai sanatoasa.

Daca nu va puteti abtine, nu uitati un sfat: moderatia e cheia sanatatii!
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI