Close sidebar
Close sidebar

Mare minune! Baietelul care a disparut in Cluj a fost gasit!

Un copil de doar 2 ani a supravietuit miraculos, dupa o noapte in care a ratacit prin padure , la minus 10 grade celsius.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Baiatul care era imbracat numai  cu o bluza, a fost cautat pe pamant si din elicopter, de o armata de politsti  cucaini de urmarire si salavomntisti voluntari. Momentul in care, copilul a fost gasit l-a facut pe cel care l-a salvat sa izbucneasca in lacrimi. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cu vocea gatuita de emotie, barbatul izbucneste in lacrimi. Momentul fericit vine dupa 15 ore al caror deznodamant putea fi tragic!

Copilul a iesit pe poarta ca sa-si intampine parintele si poate cineva l-ar fi observat daca micutul nu se abatea de la drumul principal.

Cand au realizat ca lipseste, parintii au cerut disperati ajutorul autoritatilor. Cautarile incepute pe zi si continuate pana tarziu in noapte au mobilizat 200 de angajati din structurile MAI, 100 de voluntari veniti din alte localitati si oameni din sat.

Dupa 15 ore de cautari in care salvatorii au luat la pas tot satul si zona de padure, micutul a fost gasit la aproape trei kilometri departare de casa: viu si nevatamat, baiatul era singur pe camp.


Imediat dupa ce a fost gasit, copilul a fost urcat in ambulanta unde a fost consultat de medici. La o prima vedere, medicii au concluzionat ca baiatul care a stat 15 ore in frig si in intuneric e intr-o stare neasteptat de buna. In plus, nu prezinta urme de violenta.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI