Doamnelor si domnilor, este mare sarbatoare in Capitala. Primaria organizeaza o serie de evenimente in trei zone de interes ale orasului: Piata Constitutiei, Parcul Cismigiu si Parcul Herastrau. Bucurestenii si nu numai ei sunt invitati de vineri pana duminica sa ia parte la concerte, expozitii, ateliere, spectacole de teatru, parade, plimbari cu trasuri si teatru pentru copii.

Parcul Tineretului din Bucuresti sarbatoreste berea bavareza.

Pe o suprafata de 2500 mp vor fi amplasate corturi cu diferite sortimente din celebra bautura, mancare germana si produse de brutarie nemteasca. Iubitorii de adrenalina se vor putea distra intr-un ciocan gigantic de 50 m inaltime, in tobogane gonflabile uriase si piscine cu bile pe apa.

Dar.. nu am terminat lista de parcuri in care va puteti distra weekendul acesta. In IOR se organizeaza festivalul traditional de toamna. Aici puteti sa degustati vin, sa mancati pastrama, mici si friptura!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sa nu credeti ca doar Capitala este centrul distractiei in acest weekend. La Sibiu, toata floarea muzicii isi face prezenta la Media Music Awards.

In jurul lacului de la Nistru, din judetul Maramures peste 250 de vanatori se vor intrece in prepararea celui mai bun guias la ceaun, din carne de vanat. Vor fi 12 echipe, cu tot atatea ceaune si fiecare va prepara guiasului cu secretele proprii.

Toti cei prezenti se vor putea infrupta pe saturate.

Daca a inceput scoala cu siguranta aveti o noua problema, pachetul de scoala al copiilor! Vreti sa-i tineti pe micuti departe de E-uri?Va sugerez sa le pregatiti acesti biscuiti proaspeti si deliciosi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si