Întâlnire importantă astăzi la București. Nicolae Ciucă s-a întâlnit, într-o ședință oficială, cu ambasadorul Regatului Marii Britanii și Irlandei de Nord. Scopul ședinței a fost aprecierea partenerilor străini în vederea menținerii unei bune comunicării pentru a continua proiectele comune între România și Marea Britanie.

România este apreciată de Marea Britanie

Șeful Senatului a precizat, într-o postare de pe contul personal de Facebook, că ambasadorul Andrew Noble este mulțumit de direcția în care România s-a dezvoltat în ultimul timp, în domenii precum securitatea, economia și politicile sociale.

”Am avut, astăzi, o întrevedere cu E.S. Andrew Noble, ambasadorul Regatului Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti. Am remarcat în special nivelul excepţional de cooperare dintre România şi Regatul Unit, atât la nivel bilateral, cât şi în cadrul Alianţei Nord-Atlantice. În lumina intereselor şi priorităţilor comune, relaţiile de colaborare dintre ţările noastre se dezvoltă rapid, inclusiv la nivel parlamentar. Am primit, totodată, aprecierile E.S. Andrew Noble cu privire la viteza cu care România continuă să progreseze în domeniile politicilor de securitate, economice și sociale”, a declarat în prima parte a postării sale, Nicolae Ciucă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Caz penal la o școală din Capitală: Părinților li s-au cerut câte 3000 de lei pentru renovare

Relațiile cu Marea Britanie vor continua

În aceeași postare, Nicolae Ciucă a abordat și relația de cooperare dintre România și Marea Britanie, pe parcursul anilor, inclusiv în ceea ce privește contextul regional complex al Mării Negre. Ciucă a precizat că va continua relațiile de bună cooperare cu partenerul extern reprezentat de Marea Britanie.

"Recunoașterea partenerilor externi este un semnal important pentru țara noastră, mai ales în contextul regional complex al Mării Negre.


În mandatul meu de Prim Ministru al României, aceste domenii au fost prioritare, iar mai departe, din poziția de președinte al Senatului, voi acorda aceeași importanță relației de cooperare cu partenerul britanic", a continuat Ciucă în postarea de pe Facebook.

Citește și: Vremea rea a creat haos în București. Mai multe străzi din Capitală au fost inundate, după o ploaie torențială. Oamenii au primit mesaje RO-Alert


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si