Close sidebar
Close sidebar

Marea Britanie: Zeci de polițiști răniți într-un conflict de stradă

Cel puțin 22 de polițiști au fost răniți după ce au intervenit la o petrecere ilegală pe o stradă din sud-vestul Londrei.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Patru persoane au fost arestate după altercație.

Purtătorul de cuvânt al premierului Boris Johnson a spus că violența împotriva poliției nu va fi tolerată, potrivit Agerpres.

Poliția a fost chemată miercuri noapte în zona Brixton din Londra după ce mai multe apeluri denunțau „un eveniment muzical neautorizat în stradă”, care ar încălca regulile privind distanțarea socială determinată de coronavirus în Marea Britanie.

Citeste si: VIDEO| Coronavirus România: 460 de cazuri noi. CCR: Carantina si izolarea sunt ilegale

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Oamenii legii i-au îndemnat pe participanţi să părăsească evenimentul, însă aceştia i-au ignorat. După ce au venit întăriri, „grupul a devenit ostil la adresa poliţiştilor”, se arată într-un comunicat.

 

Un purtător de cuvânt al premierului Boris Johnson a declarat că incidentele sunt „groaznice” şi a atras atenţia că „violenţa împotriva poliţiei nu va fi tolerată”.

„Sunt scene profund dezgustătoare”, a spus ministrul de interne Priti Patel.

Citeste si: Primul medicament autorizat în UE împotriva coronavirus

El a mai afirmat că faptele sunt cu atât mai nepotrivite dat fiind incidentul de săptămâna trecută, când trei bărbaţi au fost înjunghiaţi mortal în ceea ce poliţia a descris ca fiind un atac terorist.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI