Close sidebar
Close sidebar

Marea campioana Iolanda Balas, comemorata la doi ani de la trecerea in nefiinta: "Nu stiu unde duce drumul meu, dar sa stii ca tot timpul esti in sufletul meu, scumpa mama!"

Iolanda Balas a murit pe 11 marie 2016, la 79 de ani.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Dubla campioana olimpica, la Roma (1960) si Tokyo (1964), la proba de saritura in inaltime, Iolanda Balas Soter a stabilit de-a lungul unei cariere de exceptie 14 recorduri mondiale, avand o serie incredibila, de 105 concursuri sportive castigate! Presedinte al Federatiei Romane de Atletism, Iolanda Balas a incetat din viata pe 11 martie 2016, la 79 de ani, la doi ani de la disparitie fiind omagiata de fiul ei, Doru Soter.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Azi au trecut 2 ani de cand ai plecat la Bunul Dumnezeu. Nu stiu unde duce drumul meu, dar sa stii ca tot timpul esti in sufletul meu, scumpa mama!", a scris acesta pe Facebook. In martie 2017, Doru Soter a devenit presedinte al Fundatiei Atletismului Romanesc, dupa ce anterior indeplinise functia de consilier la Agentia Nationala Anti-Doping. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI