Close sidebar
Close sidebar

Marea din inima Muntilor Bucegi. Locul de poveste despre care putina lume stie

Lacul Bolboci este unul dintre acele locuri ascunse, dar care ofera o priveliste de vis. Departe de aglomeratie turistica, situat in inima muntilor Bucegi, lacul este o destinatie perfecta in orice anotimp.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lacul Bolboci se afla la 1460 de metri altitudine si este construit din anrocamente. Cei 13  milioane de metri cubi de apa provin din raul Ialomita, blocat de un baraj la 3 kilometri in  aval de lac. Lacul este inconjurat de paduri de conifere si de munti, astfel ca peisajul este unul spectaculos.

Aici poti ajung cu masina, de la cota 1400 din Sinaia. Drumul merge spre Varful cu Dor si coboara spre valea Valceaua Varful cu Dor, apoi la Lacul Bolboci. O alta varianta este sa mergi cu telecabina.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cititi mai mult AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI