Dupa ani in cate s-a razboit prin tribunale cu sotul Madalinei, Eugenia Manole isi pierduse orice speranta ca va afla adevarul despre moartea fiicei sale. Din iulie 2010, atunci cand Madalina a murit, batrana isi impartea ziua intre cimitir si treburile de acasa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Madalina Manole s-a sinucis pe 14 iuliei 2010, chiar de ziua ei

In ultimul an insa, starea sanatatii s-a inrautatit si Eugenia Manole parca presimtea ca sfaristul ii este aproape. In urma cu ceva timp ne povestea ca mai are o singura dorinta. “Nu mai pot sa sper, sa ma bucur. In sase ani de atata suferinta, a murit si speranta in mine. Viata mea de sase ani se desfasoara in acelasi ritm: acasa si la cimitir. Parca am facut un contract cu cimitirul, acolo mi-am petrecut ultimii sase ani. Singura mea dorinta este ca Dumnezeu sa ma tina sanatoasa sa pot sa fac parastasul de 7 ani. Apoi, pot sa ma duc linistita ca i-am facut datinile”, ne-a povestit Eugenia Manole.

Madalina Manole este ingropata in cimitirul din Ploiesti

Din pacate, nici aceasta dorinta nu a apucat sa si-o indeplineasca. Batrana a murit sambata noaptea, la un spital din Ploiesti. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si