Mariela- clarvazatoare- O sa fie un congres foarte mare, o sa fie incheierea anului. 3 zile or sa fie pentru dezlegari, 3 zile se impart, sunt arderile, ardem noi, facem niste arderi. 3 zile sunt pentru sanatate si dragoste si spor in general.

Mariela nu va zbura pana in Anglia pe matura, ci cu avionul! Bagajul il are facut deja dupa ultimul congres al vrajitoarelor tinut la Maroc!

Mariela- clarvazatoare- Ne-am adunat mai multe vrajitoare din mai multe tari. Au fost din Brazilia, din Spania, din Maroc si din Romania.   A fost Marele Aran, a fost vrajitoarea Hafsa, tot din Maroc care este cu puteri ft mari...

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Galateanca spune, mandra, ca desi n-are renumele colegelor, a fost singura care a reprezentat Romania la intalnirea clarvazatorilor din Africa. Acolo, Mariela a invatat ce mai nou in domeniu de la vrajitorii straini, iar in schimb le-a impartasit celor prezenti tainele descantecului de dragoste.

Mariela- clarvazatoare- Marocanii folosesc descantecele acestea? Nu. Ei folosesc niste bete si fac niste focuri, se invelesc cu totul si se manjesc pe fata.

Mariela asteapta ziua in care si tara noastra va gazdui un congres al vrajitoarelor din toata lumea. Pana atunci, cea care pretinde ca are puteri magice nu se sfieste sa vorbeasca deschis despre practicile controversate in Romania.

Mariela- clarvazatoare- Cati bani va ofera oamenii? Asta depinde de cat de greu e la persoana... La mine e 20 de lei deschiderea!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si