Daniel Ghiţă este fără doar şi poate un personaj unic şi inegalabil, ale cărui performanţe au făcut ca oriunde în lumea asta să se vorbească cu respect despre potenţialul de luptători ai românilor.

Despre Daniel Ghiţă se pot spune multe. Însă esenţialul este că acest român este un fenomen din multe puncte de vedere, si nu doar în domeniul redutabil al kickboxului profesionist. Performanţele sale din ring se împletesc minunat cu caracterul şi personalitatea sa, care îl definesc drept un patriot autentic, preocupat serios de binele ţării sale, de natura unică a României şi nu în ultimul rând de

problemele şi necazurile oamenilor de pe meleagurile mioritice, scrie Wowbiz. 

Daniel Ghita este cel mai titrat luptator al Romaniei in sporturile de contact

Daniel a strălucit şi s-a remarcat în kickbox, probabil cel mai periculos sport de luptă, inca de la inceputul anilor 2000, iar rezultatele lui au fost uluitoare, mai ales finala din K1, din 2012, performanta atinsa numai de el in Romania! Poate tocmai de acea, el este la ora actuală cel mai titrat şi respectat kick boxer român din toate timpurile, precum şi între primii trei kickboxeri din lume la categoria grea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cireaşa de pe tort şi coroana supremă în kick-boxul profesionist, este titlul suprem la categoria grea. Căci da, la fel ca în box şi în MMA, şi în kickbox cea mai spectaculoasă şi urmărită categorie, este cea a greilor.

Aici s-a remarcat şi Daniel Ghiţă, sau The Savage Samurai (Samuraiul Sălbatic), cum i-a spus prin de admiraţie publicul japonez, de altfel cel mai avizat dar şi pretenţios public în cazul sporturilor de luptă.

Daniel Ghita se intoarce in ring! “Regele” sporturilor de contact se va luptadoar la KanalD! Unde si cand va avea loc gala

După ce foarte multă lume a crezut că Daniel s-a retras din kickbox-ul de înaltă performanţă, marele campion este, acum, gata să facă din nou o mare surpriză.

Colosseum Tournament, o promotie 100% romaneasca, va realiza ceea ce pentru altii a fost imposibil: intoarcerea Regelui.

Acest lucru va avea loc pe data de 29 octombrie 2018 la Sala Polivalenta din Cluj in fata a 10000 de oameni unde il va intalni pe Dzevad Poturak,campionul de necontestat al Bosniei. Intoarcerea lui Daniel Ghita este strans legata de Sarbatoarea Anului Centenar, samuraiul nostru declarand de nenumarate ori cat de important este acest an pentru el si pentru toti romanii. “Uniti vom invinge”

Nu rata meciul de intoarcere a lui Daniel Ghita, in premiera la Kanal D, luni, 29 octombrie, de la 22.45.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si