Close sidebar
Close sidebar

Marele premiu „Roata Norocului”, o mașină, a fost câștigat aseară! Adriana Ramona Radu, o buzoiancă de 30 de ani, și-a adjudecat mașina după un joc de infarct!

Aseara, premiul cel mare al celei mai indragitei emisiuni concurs “Roata norocului”, a fost castigat. Adriana Ramona Radu, in varsta de 30 de ani, din Buzau, mama unei fetite de 6 ani, este fericita castigatoare a autoturismului pus in joc la “Roata Norocului”.

Georgiana Balaban,

Prezentatorii emisiunii „Roata Norocului”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Ne-am bucurat aseara cu totii de o editie inedita, care a tinut cu sufletul la gura atat concurentii, cat si fanii emisiunii. Adriana Ramona a inceput in forta competitia, iar norocul a urmarit-o pas cu pas pe concurenta din Buzau, care a reusit sa castige, inca din prima runda, doua treimi din autoturism.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu învârt “Roata Norocului”

Suspansul si-a facut aparitia in mod inevitabil, iar emotiile au acaparat auditoriul atunci cand aceasta a avut sansa incredibila de a castiga masina in runda trei “Roata Norocului”, insa o singura litera, o consoana, a facut diferenta.

Emoții mari la „Roata Norocului.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Ramona, stii cate sanse ai, in jocul asta, sa se intample asta? O sansa! Daca ai ratat-o…”, a

avertizat-o Bursucu, prezentatorul show-ului, pe concurenta care tremura de emotii, dupa ce a ajuns intr-un punct de cotitura.

Adriana Ramona a câștigat premiul cel mare.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Premiul cel mare de la „Roata Norocului”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Desi parea ca norocul e indecis in ce o priveste, concurenta nu si-a pierdut increderea si bucuria de a juca in continuare, iar sansa i-a suras.

Citeste si: ”Roata Norocului”, cea mai iubită emisiune concurs, revine în această seară, cu un nou sezon, de la ora 20:00! Sonny Flame și soția sa, invitații din această seară

Runda a patra a fost de <infarct> pentru ca Adriana Ramona a avut sansa, pentru a doua oara, sa-si adjudece marele premiu.

Ramona a câștigat o mașină.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Si-a incercat norocul, a jucat si a castigat, asa se poate spune, pe scurt, despre Adriana Ramona Radu, concurenta din Buzau, care a castigat marele premiu “Roata Norocului”, dar si multe alte premii constand in electronice si electrocasnice.

Fericire mare la „Roata Norocului”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bursucu la Roata Norocului.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Roata Norocului, ediția din 5 decembrie 2021.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: VIDEO- La mulți ani, Kanal D!

“Am avut o stare de soc in momentul in care am castigat, nu stiam nici cum ma cheama, nici unde sunt…Nu intelegeam ce mi se intampla. Nu mi-am imaginat ca voi putea castiga. Tin minte ca pe perioada jocului mi-a fost frica de faliment. Eu aveam nevoie de o hota, cu gandul acesta venisem de acasa. Le-as spune tuturor sa vina cu sufletul deschis sa participe la <Roata Norocului>, e o experienta extraordinara si oricine poate castiga, cu putin noroc. E bine sa incerci! Eu asa am facut si, iata, am castigat!”, a marturisit Ramona coplesita de fericire.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI