O bătrână din Capitală este de negăsit după ce a plecat de la locuința ei din Capitală și nu s-a mai întors. Dispariția femeii a fost anunțată în cursul zilei de sâmbătă, 21 septembrie.

Poliția Capitalei a fost sesizată „cu privire la dispariția unei femei, care a plecat în cursul zilei de astăzi, de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 și nu a mai revenit până în prezent”.

Citește și: Cuptorul cu microunde, inamicul de temut al dietelor?! Sigur nu știai cum poate să te afecteze, mai ales dacă îl folosești constant

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

femeie disparuta, batrana disparut, politisti, cautari

Bătrâna, căutată de către polițiști la nivel național 

După ce au fost sesizați, polițiștii au dat-o în urmărire generală pe femeie, care este căutată acum de autoritățile din întreaga țară.

Bătrâna se numește Maria Kope, este în vârstă de 85 de ani şi are o înălțime de 1,60 m, greutate de 45 kg, păr blond și scurt și ochi căprui.

La data dispariției purta un halat roșu și sandale aurii. Atunci când a dispărut nu purta ochelari de vedere, au mai anunțat anchetatorii.

În cazul în care ați văzut-o sau aveți informații despre Maria este important să anunțați de urgență autoritățile. 

Polițiștii au demarat procedurile de depistare a femeii în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugați să anunțe Poliția Capitalei, apelând numărul unic de urgență 112”,

au precizat anchetatorii.

Citește și: Un tânăr de 25 de ani a pierit în Lacul Pantelimon! Bărbatul care a plonjat cu mașina în apă nu avea permis

femeie disparuta, batrana disparut, politisti, cautari


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si