Maria Stanescu isi cauta familia din Romania. Tnara a fost adoptata, cand era mica, de o familie din Statele Unite, insa si-ar dori sa reia legatura cu mama sa biologica.

Maria a facut apel la ajutorul oamenilor, prin intermediul retelelor de socializare, iar mesajul sau emotionant a ajuns chiar la primarul orasului Horezu, de unde este originara tanara.

"Buna! Numele meu inainte de adoptie a fost Stanescu Maria, nascuta la data de 15 septembrie 1989. Imi caut parintii biologici Stanescu Marita si Stanescu Nelu, din Horezu, judetul Valcea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Despre mine stiu doar ca am fost adoptata din Ramnicu Valcea. In tot acest timp mi-am dorit sa ii cunosc si sa am vesti de la ei si de la toata familia mea. Va multumesc mult pentru orice mic ajutor. Distribuind acest post sper sa ajunga la ei sau la orice persoana care ii cunoaste!", a scris aceasta.

Un internaut i-a sarit in ajutor, anuntand-o ca a transmis mesajul sau edilului localitatii valcene.

"Buna! Sunt din Orasul Horezu, Judetul Valcea, am trimis mesajul tau domnului primar, maine o sa caute detalii despre parintii tai", este mesajul incurajator al unui om.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si