Maria Alexandru a avut parte de un sfârșit cutremurător. Ea a fost omorâtă pe 31 decembrie în timp ce colinda. Minora va fi înmormântată în rochie de mireasă. Autoritățile locale din Truşeşti, Botoșani, și Direcția pentru Protecția Copilului vor acoperi cheltuielile.

Citește și: Scene terifiante: un fotbalist de 22 de ani a fost împușcat

Tânăra a fost ucisă în ultima zi din anul 2022.

Maria provenea dintr-o familie fără posibilități și se afla în sistemul de protecție al statului, astfel că autoritățile sunt cele care se vor ocupa de cheltuieli.

Autoritățile o vor îngropa pe Maria pentru că familia nu are posibilități

Mama Mariei le-ar fi spus deja reprezentanților DGASPC că nu își permite financiar să-și înmormânteze fiica, astfel că directorul instituției a hotărât să își asume această responsabilitate.

Citește și: Tragedie într-o familie din Marea Britanie. Tatăl și-a găsit cei doi copii uciși chiar de mama lor

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

„Noi am discutat, dacă mama nu are posibilități financiare o vom înmormânta noi, așa procedăm de obicei", a declarat Doina Nacu, directorul DGASPC, potrivit Antena 3.

Angajații DGASPC vor să cumpere o rochie de mireasă pentru ca Maria să fie înmormântată în ea. Locul de veci al Mariei va fi la Trușești, pentru că frații ei își doresc să meargă la mormânt. În prezent, trupul ei se află încă la morgă.

Maria avea o relație apropiată cu șefa de centru, iar a declarat că fata nu avea iubit și nu ar fi pomenit niciodată de Cătălin Rățușcă, cel care a înjunghiat-o de 25 de ori pentru că i-ar fi refuzat avansurile.

Citește și: Un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat în zona inimii

Adolescenta provenea dintr-o familie cu cinci copii și toți erau în grija statului, cel mai mic fiind crescut de un asistent maternal profesionist. Mama ei este din municipiu și trăiește în concubinaj.

Fratele mai mic al Mariei trece prin clipe greu de explicat, deoarece este martorul crimei. Minorul va fi consiliat de psihologii DGASPC atât timp cât va avea nevoie.

Citește și: O fată de 14 ani din Botoșani, care a crescut într-un centru de copii, a fost ucisă cu 25 de lovituri de cuțit, în timp ce mergea la colindat, de băiatul care voia să aibă o relație cu ea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si