Close sidebar
Close sidebar

Maria Cârneci, în doliu. Soțul artistei a murit

Soțul Mariei Cârneci s-a stins din viață luni, după o luptă lungă cu o boală necruțătoare. Artista este îngenuncheată de durere.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Soțul Mariei Cârneci a trecut la cele veșnice astăzi, după ce în urmă cu câteva luni a fost supus unei operații grele. În urma intervenției au apărut mai multe complicații și s-a luptat mult timp cu boala.

Citeste si: Doliu în România. Pierdere importantă pentru lumea culturală

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Din păcate, luni a pierdut lupta cu viața și s-a stins din viață, lăsând în urmă un gol imens in sufletele apropiaților. Artista vorbea mereu cu drag despre familia ei și se considera o soție norocoasă că are un bărbat așa bun lângă ea. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de trei decenii. 

Citeste si: Doliu în lumea sportului! O cunoscută sportivă a fost călcată de tren

Trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci va fi depus mâine, ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera. Maria Cârneci trece acum prin momente cumplite și trebuie să fie puternică, familia ei trecând printr-o adevărată cumpănă, scrie spynews.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI