Marcela Lungu, Maria cum s-a prezentat blondina la intrarea în casă, are mai multe secrete. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, este din Chișinău, dar a locuit la Londra. Ea a mărturisit că este fashion designer.

Maria de la „Puterea Dragostei” a creat controverse încă din primele zile. Cristi Marinescu a acuzat-o pe blondină că a venit special să îl denigreze.

Maria de la „Puterea Dragostei” a stârnit controverse în casa iubirii de la Kanal D

„De ce ai venit tu aici? Cred ca așa cum au venit si altele și tu ai un scop. O cunoști pe Romina (n.red. fata despre care Marinescu a spus că a venit cu scopul de a-l provoca)?", i-a zis Marinescu, chiar din prima ei zi în competiție.

maria de la puterea dragostei
Marcela Lungu din casa iubirii.[Sursa foto: Facebook]

Cristian Comănici a întrebat-o și el pe Maria dacă nu cumva a inventat povestea pe care a spus-o la intrarea ei in casă. Mai exact, Maria a spus că are 26 de ani, că este din Chişinău, dar că locuieşte la Londra, unde este fashion designer.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

maria de la puterea dragostei
Maria de la Puterea Dragostei - noua concurentă.[Sursa foto: Facebook]

Maria de la „ Puterea Dragostei ” se numește de fapt Marcela Lungu şi a participat la un concurs de frumuseţe celebru în Moldova, "Regina Ringului". Rămâne de văzut ce alte secrete mai ascunde Maria de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Andrada plânge în hohote! Pe ce fată a pus ochii Alex Moroșanu! Urmărește Puterea dragostei miercuri, de la 11:00 și 17:00, pe Kanal D

Citeste si: Cum arăta Mariana Danilenco de la „Puterea Dragostei” înainte de a intra în cadrul show-ului televizat

Când a pășit în casa iubirii, Maria a dansat alături de Cristian Comănici. Însă, ulterior și-a îndreptat atenția către Rareş şi Jitaru, despre care a spus că îi plac nu doar fizic, ci şi intelectual. Jitaru a ieșit din cadrul emisiunii după ce a fost eliminat.

Maria de la „ Puterea Dragostei ” a încetat conflictele cu băieții din casă, însă nu se înțelege prea bine cu fetele. Tânăra are mereu certuri cu anumite concurente, iar printre acestea pare că se află Aya, Andrada și Mădălina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si