Biserica din Malini, o localitate izolata de munte din Suceava, fusese sfintita doar in urma cu doi ani, era din lemn, iar in urma incendiului a fost complet distrusa.

Oamenii din localitate au ajuns inaintea pompierilor insa eforturile lor disperate de a-si salva biserica au fost in zadar. “Se vedeau flacarile din sat, de la 4-5 km. Cand am ajuns noi, focul era prea mare, nu am putut sa stingem incendiul”, au povestit oamenii suparati.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Maria Ghiorghiu sustine ca ea a prezis ca o biserica va fi mistuita de flacari, iar premonitia a anuntat-o pe blogul ei cu ceva timp inainte de tragedie.
“Din pacate, vom auzi de o sfanta biserica a lui Hristos, care va arde din temelii, care va arde ca o torta. In aceasta seara in timp ce scriam articolul anterior, desi eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre sud-est un incendiu extrem de mare si extrem de violent.

Printre flacarile uriase si extrem de violente am reusit sa vad doar turla sfintei biserici, doar atat mai ramasese neatinsa de flacarile uriase. 

Dragii mei, nu vedeam blocuri de locuinte, dar vedeam case si copaci verzi.
Nu stiu fratilor unde va avea loc acest incendiu urias, dar stiu cu certitudine ca asa se va intampla, asa precum mi s-a aratat Duhul Sfant”
, a scris Maria Ghiorghiu cu ceva timp in urma.

Tot ea este cea care si-a amintit de premonitia sa cand a vazut stirea cu biserica din Malini care a ars. Ceea ce este socant este faptul ca povestirile celor prezenti la incendiu sunt asemanatoare cu ceea ce a descris Maria Ghiorghiu inainte de producerea tragediei.

foto: Vremea Noua


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si