Close sidebar
Close sidebar

Maria Ghiorghiu, anunț devastator: „Coronavirus va fi și în România!”

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu devastează România cu o nouă premoniție. Femeia a anunțat că virusul ucigător va veni și în țara noastră și afirmă că știe cine va fi prima victimă.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maria Ghiorghiu aduce vești alarmante pentru români. Prezicătoare susține că va fi confirmat un nou caz de coronavirus și în România și spune că i s-a arătat locul și prima victimă răpusă de virus.

Clarvăzătoarea anunță confirmarea unui alt caz de coronavirus, spunând chiar și cine va fi victima.

Citeste si: Primul deces în Europa din cauza epidemiei de coronavirus!

Maria Ghiorghiu devastează România: „Coronavirus va fi și în România!”

„În această dimineață m-a trezit un glas care spunea ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa: Băiat de 30 de ani a fost găsit bolnav în P----i! Dar un alt glas, dragilor, intervine cu forță și spune lucrurilor pe nume: Băiat de 30 de ani a fost găsit bolnav cu coronavirus.

După care, dragii mei, glasurile dispar”, se arată în mesajul Mariei Ghiorghiu.

Citeste si: VIDEO| Măsuri extreme: chinezii spală banii de teama coronavirusului

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia menționează în postare că deși ea știe localitatea cu exactitate în care se va răspândi virusul, nu vrea să facă încă informația publică pentru a nu stârni panică.

„Prieteni dragi, dacă al doilea glas a spus lucrurilor pe nume, eu nu voi putea face aceasta, deoarece aș fi acuzată că induc panică în rândul românilor.

Și nu voi face acest lucru”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

Citeste si: Actor renumit răpus de Coronavirus. Ultimul mesaj transmis de vedetă este devastator

Prezicătoarea Maria a transmis că victima va fi un tânăr de 30 de ani, dintr-un „orășel mic din România care începe cu P și se termină în i”. Nu știe, însă, dacă locuiește acolo sau dacă doar s-a născut în acel oraș sau este în trecere.

Citeste si: Rusia interzice intrarea cetăţenilor chinezi pe teritoriul ei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI