Maria Ghiorghiu este în doliu  după decesul fratelui său. Mihalcea Nicolae era din județul Iași și a fost infectat cu Sars-Cov-2. Fratele clarvăzătoarei avea 62 de ani.

Valul patru generat de COVID-19 continuă să facă ravagii. Maria a povestit drama prin care trece. Ea a explicat totul pe pagina sa de Facebook. Femeia și-a expus durerea după decesul fratelui său Nicolae.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune șoc: Se va întâmpla pe 13 iunie, fix de ziua președintelui Klaus Iohannis

Mihalcea Nicolae din Cristești, județul Iași, în vârstă de 62 de ani s-a stins din viață, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, avertisment îngrijorător: „Ni se pare acum că totul va reveni la normal. Dar nu va fi deloc așa!"

Ce a transmis Maria Ghiorghiu

Conform clarvăzătoarei, fratele ei a murit din cauza virusului Sars-Cov-2 la doar 62 de ani. Mihalcea Nicolae a fost infectat cu Covid-19, iar aceasta a pierdut lupta cu boala.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

maria ghiorghiu frate mort de coronavirus

A murit fratele Mariei Ghiorghiu.

[Sursa foto: Facebook]

„Astazi s-a stins din viata, fratele meu Mihalcea Nicolae, din Cristesti, județul Iasi, in varsta de doar 62 de ani. Covid-ul i-a curmat viata! Cine nu crede in COVID-virusul ucigas, sa ai mare grija, căci virusul Covid netratat la timp, ucide! Dumnezeu sa te ierte fratioare, si sa-ti odihneasca sufletul de-a dreapta si sub aripile ocrotitoare a Maicii Domnului! Ai plecat prea devreme dintre noi si ne-ai frant inimile la toti! Cuvintele sunt de prisos! Te vom iubi vesnic!'',

a scris Maria Ghiorghiu pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, avertisment sumbru

Clarvăzătoarea Maria și-a pierdut și soțul în urmă cu un an de zile. Mihail Ghiorghiu a murit la 70 de ani. Bărbatul era de profesie avocat.

Maria Ghiorghiu a vorbit despre drama prin care trece pe blogul ei, acolo unde a postat un mesaj tulburător în care își ia la revedere de la cel care i-a fost partener, bun prieten și tată al copiilor ei.

„Ai plecat, iubirea vieții mele, și nu am apucat să ne luăm rămas bun! Te-am iubit și te voi iubi veșnic!”, e o parte din mesajul postat de clarvăzătoare.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, profeție despre coronavirus: „A început lupta”

Soțul Mariei a decedat pe 19 septembrie 2020, cu doar câteva zile înainte de a-și serba propria zi de naștere. Mihail Ghiorghiu a făcut stop cardio-respirator și se lupta de ceva vreme cu cancerul la plămâni și la ficat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si